Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

link exchange :) semiggu 2 kali saya akan singgah blog anda

Monday, 19 November 2012

! Bertemu Kembali !

ASSALAMUALAIKUM ! !


setelah sekian lama blog aku di biarkan sepi , melayan perasaannya sendirian, begitu juga aku..terlalu banyak perkara yang perlu difikirkan,mengalahkan PM pula.(bajet ade hubby+anak je).

bukan la masalah cinta yang aku fikirkan, jauh sekali masalah kependekkan ku ini,
sebenarnya masalah praktikal lah yang aku fikirkan, aku fikirkan bagaimana untuk menyelesaikan report aku yang terkandas sejak minggu lalu, report membunuhku secara perlahan-lahan tanpa aku sedar.tapi die tidak mampu membunuhku, hakikatnya aku masih mampu mengukir coretan buat blog ini.

Dan minggu lalu aku telah membuang reportku jauh-jauh ! jauh sejauhnya sehingga aku dapat ambilnya kembali tapi memakan masa yang agak lama.aku perlu merangkak untuk dapatkannya, aku perlu merayu untuk ia kembali dan aku perlu ihklas menerimanya kembali. dan akhirnya, sekarang ia setia mati bersamaku untuk meneruskan perjuangan ku di PPoliteknik Port Dickson kelak.

Setelah aku buang, aku pergi berfoya-foya dengan kawan baik ku HAHAHAHA !
saat itu, kulit muka report pon aku da lupa, terlalu taksub akan vacation balik hari aku..

last week aku pergi Gunung Senyum gan gurls aku, pemergian yang tidak dirancang sama sekali malah tidak ku relakan pemergiannya itu. alkisahnya aku telah dipaksa mati-mati oleh mereka ! *mata bersinar-sinar datang merayu pujuk aku..dan aku ke SINI !!


Layan gambar ok :)

GUNUNG SENYUM













da penat SENYUM kat Gunung Senyum , kami berpindah ke KFC mengunyah makanan pula :D












terasa diriku bagai Fatin Liyana pakai tudung syria.. HEHEHE!

#now, i will do it my report nicely and lovely lalalala






2 comments:

  1. gunung senyum cam best je, nyaman nampak. btw singgah sini

    ReplyDelete
  2. gunung senyum pirst time mak dara dengar ni hehe

    ReplyDelete

hamsamida ^^"

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...