Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

link exchange :) semiggu 2 kali saya akan singgah blog anda

Friday, 2 November 2012

Berlakon -,-


One, Two ,Three  ACTIONS !


Heheee, jangan la terngaga luas sangat mulut tu, aku tak berlakon dalam tv la.. Aku berlakon dalam hidup aku sendiri demi kebaikkan sendiri.
u know what i means? 





this is what i means.
Aku berlakon buat kerja dekat ofiss ni.
Bila Madam masuk ofis, Cepat je tanggan aku capai buku gan pen..hehe


#ala, korang-korang pun pernah buatkan..Baik mengaku ! 
Hari ni hari jumaaattt.. 

SALAM JUMAAT -,-











4 comments:

  1. selalu juga buat..bila time xbusy..hehe..kalau dah mmg busy nak pandang bos pun xsempat dah..hehe

    ReplyDelete
  2. haha btol tuh , pyka pon pnah buat , bos dtg je dan2 buat rajin . haha :p

    ReplyDelete
  3. hiks... curi curi sekali sekala tak pe ar... terasanya.

    Come & join my GA

    ReplyDelete
  4. done follow u back dear..nice blog

    ReplyDelete

hamsamida ^^"

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...